Кам’яне вугілля на Львівщині до 2015 року закуплятимуть централізовано

Перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич підписав розпорядження голови від 10 липня 2013 року № 409/0/5-13 «Про визначення генерального замовника».

Про це йдеться на сайті Львівської ОДА

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 липня 2012 року № 602 «Про затвердження Порядку визначення генеральних замовників та взаємодії замовників з генеральним замовником за рамковими угодами», наказу Міністерства економічного розвитку та торгівлі України від 24 квітня 2012 року № 504 «Про особливості укладення рамкових угод» та на підставі звернень департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації, департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, районних державних адміністрацій:

1. Визначити департамент житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації (Цейтлін І.О.) генеральним замовником при здійсненні закупівлі бюджетними установами у галузі освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення вугілля кам’яного на 2013 – 2015 роки за рамковими угодами за кошти обласного бюджету та районних бюджетів.

2. Департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації забезпечити організацію та проведення конкурсних торгів для визначення переможців з постачання вугілля кам’яного бюджетним установам у галузі освіти, охорони здоров’я та соціального захисту населення, що фінансуються з обласного бюджету та районних бюджетів на 2013 рік.

3. Департаменту з питань освіти, науки, сім’ї та молоді облдержадміністрації (Брегін М.Г.), департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації (Середа О.М.) та департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації (Мартиняк В.В.), райдержадміністраціям внести зміни до річних планів державних закупівель, відобразивши у них  проведення конкурсних торгів за процедурою підписання рамкових угод.

4.  Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11 березня 2013 року №101/0/5-13 «Про визначення генерального замовника».

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Матолича Б.М.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: