Садовий відкритий для світу і у прямому, і у переносному значенні

«Наше гасло – «Львів відкритий для світу». Це відкритість і в прямому, і в переносному розумінні. В нас є вільних вхід в органи влади в місті і ми максимально активно працюємо зі всіма громадськими організаціями, які є в місті. Ми працюємо з громадою, тому що єдиним джерелом влади в Україні є народ. Це є наша найбільша цінність. Там де є люди, там завжди є проблеми. Тому завдання муніципалітету - це спрощувати життя. В цьому році ми в активній фазі електронного урядування в місті, щоби зменшити корупцію та спростити можливість людям отримувати інформацію, ті чи інші послуги. Це один з наших пріоритетів, - зазначив мер Львова. 

Мені також приємно, що до Львова приїжджають люди обмінюватись думками, що ми є таким дискусійним майданчиком, і всім тут комфортно. Тому я надалі всіх запрошую, завжди радо приїжджайте до Львова. Кожного дня ви будете бачити Львів іншим, тому що він стає кращим, тому що кращими стають львів’яни. Дякуючи такому великому досвіду, який ми здобуваємо, ми інтелектуально себе збагачуємо», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у Львові триває щорічне засідання Національного форуму міст-партнерів проекту ПРООН «Муніципальна програма врядування та сталого розвитку» «Підведення підсумків та погляд у майбутнє: досвід муніципальної програми врядування та сталого розвитку». Як розповів під час прес-конференції міський голова Львова, для міста важливим є проведення побідних заходів, бо це сприяє залученню та вивченню досвіду інших, а також інтелектуально збагачує львів’ян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: