Учням Турківського НВК подарували автобус

В рамках реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича та на виконання державної цільової соціальної програми «Шкільний автобус», 10 липня  відбулося урочисте вручення автобуса марки «Еталон» учням Турківського НВК, придбаного за кошти державного бюджету.

Про це повідомила прес-служба ОДА

Ключі від автобуса вручив заступник голови  обласної державної адміністрації Сергій Василенко, підкресливши, що обласна державна адміністрація постійно опікується проблемами освіти, зокрема сільської школи, створюються належні умови для навчання і виховання дітей сільського регіону шляхом забезпечення їх шкільними автобусами як важливим інструментом для рівного доступу сільських дітей до якісної освіти. Влада приділяє велику увагу подальшому розвитку освіти.

Вітаючи присутніх, Сергій Василенко зауважив, що на даний час стоїть питання про придбання ще одного автобуса, що дасть змогу закрити всі маршрути по забезпеченню підвозу дітей до навчальних закладів району.

Символічну стрічку посадовці перерізали разом з учнями школи. Протоієрей отець Тарас освятив автобус, а діти на знак подяки підготували концерт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: