З 2005 року кількість проривів на тепломережах зменшилася у 13 разів

Сьогодні з ініціативи профспілкових організацій ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» відбулась велика зустріч трудових колективів, керівництва теплових підприємств міста, профспілок з владою міста. На зустріч запросили міського голову Львова Андрія Садового та депутатів Львівської міської ради, щоб обговорити питання двоставкового тарифу.

На зустрічі заступник головного інженера з експлуатації ЛМКП «Львівтеплоенерго» Сергій Андріюк аргументував користь дії двоставкового тарифу.

«З кожним роком ми все більше коштів вкладаємо у ремонтні роботи. При одноставкомову у нас коштів на це просто не було б. Якщо у 2005 ми замінили 34,9 км теплових мереж, то у 2012 – 72, 8км . Це все завдяки двоставковому тарифу. Така динаміка нашої роботи.

У  2005 році було 274 поривів на теплових мережах за опалювальний сезон, а у 2012 – 21 порив всього за весь опалювальний сезон. І видно, що підприємство не викидає гроші на вітер, ми дійсно вкладаємо все в мережі, в котли, щоб все надійно працювало і постачало теплову енергію львів’янам», - зазначив Сергій Андріюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: