У Львові урочисто відкрили Міжнародне ралі «Галіція»

12 липня о 19:30 на площі перед Театром опери та балету у Львові відбулася Урочиста церемонія відкриття Міжнародного ралі «Галіція». Подію транслювали в прямому ефірі ТРК «Львів» з 19:30 до 20:30 год.

Міжнародне ралі «Галіція» урочисто відкрив голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, який привітав усіх гостей та учасників міжнародного фестивалю.

«Я щиро вітаю, хто організував це шоу, зокрема хочу подякувати усім організаторам та Федерації автомобільного спорту України зокрема. До нас приїхали учасники із п’яти країн і для нас це ще одна можливість презентувати свій край та галицьку гостинність. А нам із вами хочу побажати хороших вражень від перегонів», - сказав Віктор Шемчук.

Привітали учасників та глядачів і перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка та спортивний директор Чемпіонату України з ралі Михайло Лойленко.

Олег Синютка відзначив, що Львів є не тільки культурною столицею України, але й претендує отримати звання спортивної столиці нашої держави.

«Дякую львів’янам за те, що прийшли сюди сьогодні, за те, що ви вітаєте найкращих і вболіваєте за Україну», - сказав Олег Синютка.

А Спортивний директор Чемпіонату України з ралі Михайло Лойленко запросив усіх присутніх на перегляд змагань завтра у Миколаївському районі Львівщини.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: