АТП-1 знову порушує графіки руху автобусів

Львівське комунальне підприємство АТП-1 знову порушує графіки руху автобусів на маршруті № 45. Про це повідомив журналіст Олег Довганик.

Сьогодні, 13 липня, із кінцевої зупинки на вулиці Науковій біля Нептуна один із автобусів поїхав о 17:25. Наступний автобус приїхав на кінцеву о 17:44. Набрав пасажирів, які зібрались на кінцевій і виїхав із зупинки аж о 17:50. Таким чином, інтервал руху між автобусами склав 25 хвилин.

На кінцевій зупинці пасажири стали свідками досить цікавої розмови між водієм і, судячи із змісту цієї розмови, його напарником: водій намагався з"ясувати, яка кнопка у "Еталоні" "відповідає" за "запобіжники на двірниках", мовляв, вони не працюють, а у Львові цілий день падає дощ. Однак ці спроби так і залишились марними й розмова закінчилась словами "То я попробую якийсь дротик відмотати".

Також додам, що за весь маршрут руху ми зустріли тільки одну машину № 45 на зупинці "Парк культури", що дає певні підстави припустити, що на маршруті у цей день курсувало три автобуси. Хоча, звісно, не факт.

Нагадаємо, це далеко не перші порушення власне на маршруті № 45. На дотримання інтервалів руху на цьому маршруті жителі Наукової та прилеглих вулиць скаржились уже неодноразово. Частково ситуацію вдалось покращити, але, схоже, тільки тимчасово.

Після перекриття вулиці Коперника водії 45 маршруту декілька днів відмовлялись їздити до Короля Данила, мотивуючи це тим, що на Івана Франка - постійні корки.

Також варто додати, що згідно із графіками руху, які вивішені у автобусах, у робочі дні на маршруті № 45 курсує 7 автобусів, у суботу - шість, а у неділю - лише п'ять!

"Дивись.info" відправляє запити у Львівську міську раду й інформуватиме про їх розгляд чиновниками міського голови.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: