"Свобода" відхрестилась від інциденту із Комаровським у Луцьку

Хлопець, який роздушив яйце на плечі у президента Польщі Броніслава Коморовського не є членом ВО “Свобода”. Про це УНН повідомив народний депутат від ВО “Свобода” Юрій Сиротюк.

“ВО “Свобода” не має жодного відношення до цього інциденту. Взагалі не розумію звідки взялася така інформація. Ніяких надплічників із символікою “Свободи у нас немає і ніколи не випускалися”, - повідомив нардеп.

Нагадаємо, у Луцьку після молебню за душі загиблих під час Волинскої трагедії мешканець Запоріжжі роздушив яйце на плечі Президента Польщі Броніслава Коморовського.

“Після богослужіння за душі загиблих під час Волинскої трагедії Президент Польщі Броніслав Коморовський вийшов поспілкуватися із людьми. До нього підійшов хлопчина і роздушив яйце у нього на плечі. Правоохоронці затримали порушника. З його слів йому 21 рік і приїхав із Запорізької області. Наразі хлопця повезли на освідування. Буде дана оцінка його діям і прийняте рішення“, - повідомила Оксана Блищик, начальник сектору зв'язків із громадськістю УМВС у Волинській області.

Як повідомлялось раніше, політолог Кость Бондаренко на своїй сторінці в мережі Facebook написав, що у Луцьку опісля молебню за душі загиблих під час Волинскої трагедії у Президента Польщі Броніслава Коморовського влучили яйцем.

“Інцидент стався приблизно о 13.40-13.45, коли глава Польщі вийшов з костелу та прямував замковою площею — повідомляє власкор В цей час із юрби юнак на вигляд 15-17 років влучив у Президента Польщі яйцем. Винуватця інциденту затримали миттєво. Наразі правоохоронці не коментують цієї події.

Зараз знайдуться ті, хто із цього юного дебіла (інші слова важко підібрати) будуть робити нового героя”, — написав політолог.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: