У Львові ввели електронні квитки

 
Особливістю цьогорічного фестивалю «Ніч у Львові» є те, що долучаються кав’ярні, які працюють допізна. Задіяно більше 50 установ, які працюють усі три ночі.
В Італійському дворику вперше буде постановка театру Заньковецької. Працюють підвали Ратуші. Вперше є екскурсія на хлібопекарню. Такого ще не було – екскурсії на підприємства. В подвір’ї Палацу Потоцьких буде лицарський бій. Вхід є безкоштовний. Довша значно програма. Транспорту буде курсувати до 02.00 год.
«Великим нововведенням є електронні квитки. Наприклад, в Музей історії релігії наперед були сформовані групи і через сайт розкуплені електронні квитки.
На кожному об’єкті можна бачити волонтерів. Їх є 70 осіб.
Мета фестивалю – промоція установ, які працюють у Львові, промоція музейних установ. Всі ці екскурсії є вдень, але вночі ми стараємось впровадити театралізовані екскурсії – це цікавіше. В листопаді ми зібрали на екскурсії 6,5 тис осіб. Цього року очікуємо 10 тис відвідувачів. Наступна «Ніч у Львові» буде 16-18 листопада», - розповіла Марта Іванишин, заступник начальника відділу промоції міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: