У Львові пройде фестиваль "На Межі Тисячоліть"

10-11 серпня у місті Львові, на території Музею народної архітектури і побуту «Шевченківський гай», пройде фестиваль "На Межі Тисячоліть"

Це фестиваль української пісні, історії, традицій і мистецтва, що створений для піднесення духу українства, підтримки української культури та збереження суспільного історичного надбання. Саме тому основна мета фестивалю привернути увагу до пам’яток історії та архітектури, які є культурним надбанням нації але знаходяться у занедбаному стані. Щорічне фестивальне дійство присвячене окремій, щораз іншій пам’ятці архітектури. Цьогоріч - це Підгорецький замок. Фестивальне поле буде сповнене духом середньовіччя, а інформаційне наповнення розкриватиме історію та таємниці Підгорецького замку. Фестиваль стане єдиною і неповторною у своєму роді культурно-масовою подією.

Це фестиваль на котрому кожен зможе відпочити і зарядитися позитивною енергією на цілий рік, розширити коло друзів, а також, проявити свої таланти, поспілкуватися з професіоналами різних мистецьких галузей.

На фестивалі будуть представлені кращі українські музичні гурти, а також приїдуть спеціально запрошені гості з різних континентів , котрі досягли визначних успіхів у сфері кінематографу, естрадного мистецтва, літератури, живопису , скульптури і т.д.

Протягом двох днів фестивалю усі зможуть спробувати свої сили і здібності у майстер-класах з декоративно-прикладного мистецтва, ремісництва, акторського та вокально-хореографічних мистецтв. Учасникам буде запропоновано прийняти участь у творчих конкурсах і змаганнях, де їх оцінюватиме професійне журі, а переможці зможуть продемонструвати свої таланти під час фінального гала-концерту на головній сцені фестивалю.

Фестивальне дійство занурить у вир емоцій, спроможе відірвати Вас від землі , щоб побачити кращі місця краю, «з висоти птахів» …

Разом з тим, національна українська кухня фестивального містечка, не лише частуватиме гостей і відвідувачів нашого дійства, а й дивуватиме давно забутими стравами. Смачно буде всім!

Одною з головних особливістей фестивалю є те, що дійство перенесе усіх на декілька сторіч у минуле і занурить у вир середньовічної епохи лицарів та королів під неповторні звуки волинки , козобасу, гудка, скрипки, ліри, окарини, торбана...

Тож, запрошуємо кожного з вас приїхати на Фестиваль На Межі Тисячоліть, щоб пережити усі незабутні моменти цього літа разом ...

... в легендах, які оживуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: