За півроку на львівських водіїв поступило 900 скарг

Найбільше порушують  водії підприємства «Міра і К» – повідомляють працівники ДАІ. В управлінні Укртрансінспекції повідомили, – до них надійшло майже девять сотень скарг і це лише за півроку. 

Про це інформує кореспондент «Новин».

За  інформацією ДАІ, порівняно з минулим роком, цього дорожньо-транспортних пригод значно побільшало. І винні в цьому аж ніяк не ями. За словами Олега Романюка, начальника відділу автотехінспекції УДАІ у Львівській області, «керівництво автопідприємств повинно контролювати своїх водіїв, це безпосередньо входить в їх обов’язки. І не лише контролювати, а й карати винних.

Сьогодні у Львові 53 маршрути обслуговує 22 підприємства-перевізники. Відтак, перевезення пасажирів забезпечує майже півтори тисячі автобусів та мікроавтобусів. Більшість з машин потребує ремонту. А кермувальники уроків правильної поведінки.

За їх інформацією, порівняно з минулим роком, цього дорожньо-транспортних пригод значно побільшало. І винні в цьому аж ніяк не ями. За словами Олега Романюка начальника відділу автотехінспекції УДАІ у Львівській області, «керівництво автопідприємств повинно контролювати своїх водіїв, це безпосередньо входить в їх обов’язки. І не лише контролювати, а й карати винних. Як саме, це вже залежить від міри порушення».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: