Лише на маршруті №3а заробляють 1730 гривень у день, - депутат

Відбулась прес-конференція за участю депутатів міста Львова, тема - розгляд звітності комісії перевірки діяльності ЛК АТП -1.

Валерій Веремчук, Голова контрольної комісії, стверджує, що основний дохід підприємства іде саме від пасажирів. Перевірка пройшла не дивлячись на небажання керівництва надавати копії документів. Сумнівні факти щодо діяльності АПТ були віднайдені, це свідчить про неефективність використання ресурсів підприємства.

Юрій Мартинюк, член комісії наголосив на тому, що саме орендовані автобуси здають у касу 10грн/день, а власні – приблизно 1500 грн..
До прикладу, дельта (необліковані кошти) маршруту 3А становлять 1730 грн.

Кому і за що платять пасажири? Адже згідно договору перевізник має реалізовувати квитки для пасажирів, на які перераховують 22 тис. грн... Орендарі, насправді, у трудових відносинах з водіями і фактично вони не мають ніякого права брати гроші від пасажирів. АТП допускає свідомі маніпуляції перевізників. Відповідатимуть за це правоохоронні органи.

Михайло Семчія, член комісії розповів про рекламу на транспортних засобах, яка є незареєстрованою. Одним із порушень умов договору є саме російськомовна реклама, що була погоджена з керівниками підприємства і яку забороняє законодавство, пише "Медістар".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: