«Ми не побачили жодної цифри про те, що одноставковий тариф кращий», - Т. Величко

Сьогодні відбулася зустріч трудових колективів ЛМКП «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго» з депутатами Львівської міської ради. На зустріч тепловиків запросили депутати, де пообіцяли представити усі необхідні розрахунки щодо доцільності запровадження одноставкового тарифу на теплопостачання. Проте, жодного аргументу тепловики так і не почули.

«На минулій нараді, яка була з ініціативи трудових колективів теплопостачальних підприємств Львова, наші фахівці представили депутатам розрахунку обчислення двоставкового тарифу і провели порівняльний аналіз функціонування підприємства і якість послуг з теплопостачання, яка була при одноставковому тарифі (2002-2006рр) та як вона покращилася із запровадження двоставкового тарифу (з жовтня 2006р). Схожий аналіз нам пообіцяли представити депутати, щоб переконати, що економічно вихідним як для мешканців, так для тепловиків буде одноставковий тариф. Однак, під час зустрічі, ми не почули жодної цифри, жодного аргументу, чому мешканцям, підприємству буде краще при одноставковому тарифі, як покращиться якість послуг з теплопостачання і чи краще буде працюватися теплопостачальним підприємствам.

Теплопостачальні підприємства належить громаді Львова. Тому в їх збереженні і належному функціонуванні зацікавлена громада міста. Завдання депутатів - щоб ці підприємства надійно функціонували і покращували свою роботу», - наголосила голова первинної профспілкової організації ЛМКП «Львівтеплоенерго» Тетяна Величко.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: