При поверненні до сезонного тарифу теплопостачальним підприємствам з бюджету треба відшкодовувати кошти за збитковий тариф

У Львівській міській раді відбулась зустріч за участю депутатів, працівників теплопостачальних підприємств, експертів, міського голови щодо ситуації зі скасуванням двоставкового тарифу у Львові.

Зокрема, тепловиків цікавило, як, у випадку повернення до сезонного тарифу, повертатимуть підприємствам кошти за збитковий тариф.

«Закон про теплопостачання каже: якщо органи місцевого самоврядування встановлять тарифи збиткові, то відшкодування підприємству збитків має відбуватися з міського бюджету. Тому прошу депутатів, які будуть міняти тарифи, сказати, яку суму і в якому порядку Ви будете надавати теплопостачальному підприємству для того, щоб воно могло своєчасно підготуватись до опалювального сезону, своєчасно оплатити вартість газу і електроенергії, і для того, щоб підприємство могло працювати безперебійно, щоб обслуговувати все обладнання і платити людям заробітну плату», - зазначила Людмила Качмар, провідний економіст ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: