У Львівській ОДА – проблеми з освоєнням коштів

Сьогодні, 18 липня, в кабінеті заступника голови-керівника апарату Львівської облдержадміністрації Вадима Гураля відбулось засідання Комісії з питань закупівлі та розподілу житла для інвалідів війни.

Під час роботи Комісії, засідання якої відбувалось вже втретє, присутні заслухали інформацію в.о. начальника управління ресурсного забезпечення та господарського обслуговування облдержадміністрації Івана Сагана щодо листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та  житлово-комунального господарства України про освоєння коштів. Зокрема, він звернув увагу членів комісії на необхідність прискорення робіт з освоєння 433,6 тис.грн., що спрямовані Львівській ОДА, та закупівлі квартир для належного виконання бюджетної програми «Забезпечення житлом інвалідів війни».

Окрім цього, учасники засідання розглянули питання щодо наявності житлового фонду для придбання помешкань інвалідам війни. Так, відповідно до інформації управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів ОДА на Львівщині квартири у новобудовах в рамках бюджетної програми пропонують три забудовники: ТзОВ «Олімпік ЛТД» (м.Дубляни), ТзОВ «Львівська інвестиційно-будівельна компанія» та ТзОВ «Львівська інвестиційна компанія» (м.Львів).

Разом із цим члени Комісії обговорили можливість закупівлі помешкань для інвалідів війни на вторинному ринку житла.

За результатами розгляду Вадим Гураль дав доручення повідомити голів районних державних адміністрацій та міських голів міст обласного значення про необхідність подання інформації щодо наявної житлової площі у потенційних претендентів на закупівлю квартир у 2013 році. Він також додав, що райони області повинні детально опрацювати  пропозиції щодо можливостей закупівлі житла на вторинному ринку. «До 25 липня мають бути подані детальні результати щодо можливостей закупівлі житла для пільговиків, з числа яких в порядку черги закуповуватимуться житлові площі. Адже Комісія повинна бути готовою для прийняття рішень», – зазначив заступник голови-керівник апарату ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: