"Укрпошта" відхрестилася від будь-яких соціальних зобов’язань

Львівська дирекція Українського державного підприємства поштового зв’язку «УКРПОШТА» не має будь-яких підстав, в першу чергу правових давати обіцянку щодо будівництва дитячого садочка на 150 місць, повідомляють в ГО «СПАС».

Лист такого змісту надійшов правозахисникам від Львівської дирекції «УКРПОШТА», у відповідь на їх скаргу до Премєр-міністра України п. Азарова М.Я.

Нагадуємо, що на виконання пункту 170.3 Завдань та заходів розділу ХІ «Розвиток інфраструктури» проекту Національного плану дій, затвердженого Указом Президента України від 12.03.2013р. №128/2013, було заплановано планування та будівництво Львівського автоматизованого сортувального центру. Львівською дирекцією «УКРПОШТА» було направлено звернення у Малехівську сільраду щодо виділення земельної ділянки загальною площею 8 га на території Малехівської сільської ради.

Проте, під тиском селян та активістів ГО «СПАС», з Порядку денного пленарного засідання сесії депутатів Малехівської сільської ради було вилучене питання виділення земельної ділянки під логістичний центр сортування пошти

«Голова Малехівської сільради В. Сеньковський, на засіданні депутатів ратував за будівництво сортувального центру УКРПОШТА. Вагомим аргументом на користь такого кроку, було твердження голови сільради про соціальний внесок державного підприємства поштового звязку в с. Малехів. Зокрема, будівництво дитячого садочка на 150 місць. Для переконливості, присутнім в сесійній залі демонструвався проект угоди між сільрадою та поштою. Однак, цей аргумент мав на нас зовсім протилежний вплив. Саме підприємство знаходиться на грані збитковості, протягом останніх років скорочуються поштові відділення та штат працівників, були утилізовані лінії автоматичного сортування пошти Львівського поштамту. І тут, підприємство обіцяє побудувати селянам дитячий садок на 150 місць та на загальну суму проекту 17 мільйонів гривень!

А зараз, ми отримали письмове підтвердження своїм підозрам. Львівська дирекція «УКРПОШТА» стверджує, що обіцяти селянам Малехова дитячий садочок не має права» - зазначив заступник голови ГО «СПАС» Олег Пилипенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: