GIZ погодилось продовжити реалізацію проекту у Львові

Сьогодні на сесії Львівської міської ради Андрій Садовий розповів про роботу виконавчих органів мерії у 2012 році. Відтак, Рада заслухала питання «Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2012 рік». Мер зазначив, що місто продовжує співпрацю з іноземними структурами щодо залучення грантових коштів. До прикладу, німецька урядова структура GIZ погодилась продовжити реалізацію проекту «Розвиток та оновлення історичної частини Львова».

«Ми маємо підтримку Німецького уряду. Це є проект GIZ, який нас фінансово підтримує. У Львові існує унікальний проект по ремонту брам, вікон, дверей, балконів, де 70% коштів фінансує уряд Німеччини і 30% - це кошти мешканців», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначає Лілія Онищенко, начальник управління охорони історичної спадщини, німецька урядова структура GIZ погодилась продовжити реалізацію проекту «Розвиток та оновлення історичної частини Львова», що стартував ще у вересні 2010 року, та проект розвитку велосипедної інфраструктури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: