Кількість поривів на тепломережах вдалося зменшити з 274 до 21, - Садовий

Комунальне господарство Львова у 2012 році. Які заходи вживало міста для покращення надання послуг теплопостачання, водопостачання, освітлення, тощо, розповів міський голова Львова, звітуючи за роботу виконавчих органів міської ради у 2012 році на сесії міської ради. Зокрема мер зазначив, що з 2005 року вдалось зменшити кількість поривів на теплових мережах з 274 до 21 у 2012 році.

«Завдяки якісній роботі наших теплових підприємств було замінено 23,7 км теплових мереж, проведено реконструкцію двох котелень на вул. В. Стефаника, 7 та вул. Окружній, 44, прокладено теплові мережі до житлових будинків. Хочу наголосити на важливості заміни мереж, бо коли ми міняємо мережі, які прослужили по 30-40 років, там втрати доходять до 40%. Прокладаючи нові мережі, втрати є порядка 6-7%. Це дуже великий плюс для підприємства. Для порівняння. Кількість поривів на тепломережах з 2005 до 2012 р вдалося зменшити з 274 до 21. Це дуже велика позитивна різниця.

На ТЕЦ-1 вже другий рік проводяться роботи з модернізації електротехнічного обладнання, відповідно до Інвестиційної програми, затвердженої НКРЕ України. Інвестуються серйозні кошти підприємства, щоб мати додаткові джерела поступлення коштів. Виконуються роботи по перепідключенню наших шкіл до теплопостачання», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: