Підприємці України, Білорусі та Польщі зустрілися у Львівській обласній раді

19 липня в приміщенні Львівської обласної ради розпочалася коопераційна зустріч для представників малого та середнього бізнесу України, Білорусі та Польщі. Ця зустріч проходить в рамках проекту "Навчання і досвід для бізнесу".

Львівську обласну раду на цій зустрічі представляли депутати обласної ради Ярослав Качмарик, Тарас Федак та Богдан Каспер.

З вітальним словом до учасників зустрічі звернулися голова комісії з питань інвестиційної та регуляторної політики, ПЕК, енергоефективності і розвитку підприємництва  Тарас Федак, голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик, директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості обласної адміністрації Денис Шмигаль та Генеральний Консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд.

У вітальному слові Тарас Федак зокрема зазначив: "Сьогодні, звичайно, є певні проблеми для входження інвестицій в Україну, але якщо є надійний партнер з української сторони, то будь-які перешкоди для реалізації інвестиційного проекту будуть подолані. Перший крок ми вже зробили - ми зустрілися. Ми відкриті для співпраці. Тепер на черзі наступні кроки".

В рамках зустрічі заплановано провести презентації Львівської області, Львівського регіонального центру інвестицій та розвитку та Львівської торгово-промислової палати. Також підприємці будуть мати можливість представити свої проекти та регіони і поспілкуватися з колегами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: