В Україні стартує унікальна програма магістерського рівня з управління технологіями

22 липня у Львові презентують нову Програму магістерського рівня з управління технологіями (MS in Technology Management). Прес-конференція розпочнеться о 12:30, за адресою пл. Ринок 1 (к. 230).  Нова програма стане першою у Східній Європі, яка поєднає технологічну і бізнес-освіту.

Програма магістерського рівня № 1 Східній Європі – MS in Technology Managementу – стартує на базі Українського католицького університету уже в жовтні цього року. Вона скерована для ІТ-фахівців, які прагнуть поглибити свої знання в галузі управління, краще зрозуміти бізнес та стратегії розвитку продукту, і набути навичок міжособистісного спілкування. Програма також стане ідеальним середовищем для реалізації власного проекту.

Учасники прес-конференції:

  •     Олег Березюк, директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради
  •     Софія Опацька, керівник Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)
  •     Олег Денис, віце-президент компанії SoftServe
  •     Степан Веселовський, виконавчий директор Львівського Кластеру ІТ та бізнес-послуг

Навчальна програма базується на трьох основних стовпах – технології, бізнес і менеджмент, м’які навички (soft skills). Учасники вивчатимуть ІТ-концепції та стратегії, архітектуру і розробку ІТ-рішень, бізнес-комунікації, управління технологіями, фінанси та прийняття бізнес-рішень, управління підприємством, лідерство. Також особливістю нової програми з управління технологіями є те, що 80% викладачів – це практики, які щодня займаються технологічним бізнесом (СЕО, СІО, СТО, VPs) і, крім того, викладають у таких відомих університетах та бізнес-школах як Pennsylvania, Wharton, Carnegie Mellon, London Kingston, Leiden та ін.

Учасниками програми можуть стати особи, які мають диплом про вищу освіту в ІТ-сфері або пов’язаній галузі, щонайменше 4 роки досвіду роботи у відповідній сфері, досвід управління невеликими командами, рівень англійської не нижчий за Upper Intermediate.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: