"Свобода" зацікавилась побиттям Садового

До райвідділу, де допитують нападника на мера Львова, приїхали народний депутат від "Свободи" та керівник фракції "Свобода" у міській раді Маркіян Лопачак.

Миттєва поява двох представників партії "Свобода" під райвідділом, де у ці хвилини допитують людину, що здійснила сьогодні два напади на мера Львова, є першим непрямим доказом причетності цієї партії до замаху на керівника міста.

Таку думку неофіційно висловив працівник райвідділу, де зараз перебуває і Андрій Садовий, і людина, що здійснювала напад.

Яка мета перебування двох депутатів від "Свободи" у райвідділі -- поки що невідомо. Як зауважує Експрес онлайн, не виключено, що вони мають намір здійснити тиск на слідчих, щоб звільнити затриманого нападника.

Не виключено, що нападник може виявитися найманцем політичної партії "Свобода", адже увечері в п'ятницю міський голова Львова ветував ряд скандальних ухвал, які були прийняті депутатською більшістю "Свободи" на сумнозвісній сесії, що відбувалася у ніч з четверга на п'ятницю, в інтересах своїх високопоставлених керівників. Зокрема, йдеться про колишнього кримінального авторитета, теперішнього народного депутата "Свободи".

Напередодні невідомий двічі на площі Ринок нападав на міського голову Львова -- першого разу це трапилось приблизно о 18 годині, а згодом -- о 22:30. Другого разу нападник у стрибку завдав сильного удару керівнику міста у спину.

Нападника затримали міліціонери в цивільному, які за розпорядженням керівника міської міліції Сергія Зюбаненка пізно увечері приступили до чергування на центральній площі Львова.

Нагадаємо, що декілька днів раніше в інтерв'ю газеті "Експрес" Андрій Садовий різко розкритикував діяльність "Свободи".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: