Нападник на мера Львова зробив запис "Вконтакте" про першу атаку. Фото

Чоловіка, який 20 липня двічі здійснив напад на мера Львова Андрія Садового звати Тарас Копровський – про це ZAXID.NET стало відомо з поінформованих джерел.

Після першої атаки на мера нападник встиг зробити запис о 19:48 на своїй сторінці у «Вконтакте»: «Новый стиль по морде садовому».

Серед інших дописів на сторінці нападника, де згадується прізвище мера Львова, є таке: «новини Київ виступає проти теперішньої політики Андрія Садового, вважає потрібно при таких обставинах змінити мера на більш лояльного до міста Львів... При махінаціях у назві міста результат залишиться незмінним – це для інформації незнаючим» (Орфографія збережена, - ред.)

ще одному дописі є таке: «Садовому не довіряю в нього лев це кіт в чоботях. Він не в моєму колі друзів і ніграма з того, що робилось в мою сторону не поступало».

Себе Тарас Копровський описує так: «Ваше ставлення до жінки формує про вас думку, не тільки у неї. Людина, яка розуміє моду. Тамплієри моє бачення. Роботящий и весёлый».

Тарас Копровський зареєстрований на сторінці real-estate.lviv як агент з нерухомості. Також, стало відомо, що він мешкає по вулиці Панча у Львові.

Нагадаємо, 20 липня у Львові затримали чоловіка, який двічі за день напав на міського голову Андрія Садового – коли мер ішов до міської ради і коли її покидав. Під час другого нападу зловмисника затримали. Ним виявився 32-річний безробітний. Чоловік відмовляється давати покази. Однак під час допиту в міліції з’ясувалося, що він знав, на кого вчиняв напад, і робив це цілеспрямовано.

Відтак у міліції перекваліфікували кримінальне провадження із ст. 296 ч.1 КК України (хуліганство) на ст. 350 ч. 2 КК України (погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадські обов’язки). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Головний міліціонер Львова Сергій Зюбаненко у коментарі ZAXID.NET сказав, що нападник на момент вчинення злочину був тверезим.

Водночас, як розповіла у коментарі для ZAXID.NETречник ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська, правоохоронці ще не мають результатів психо-неврологічної експертизи щодо нападника – їх очікують або сьогодні увечері, або завтра. «Зтатриманий мовчить, на жодне запитання не відповідає, жодних свідчень не дає. Так що чекаємо на висновки експертизи. Зараз він – під арештом», - повідомила представниця міліції.

sadov

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: