Садовий розповів про розвиток спорту

Дозвілля дітей у Львові організовують цікаво та якісно. Заняття в гуртках, відкриття дитячих майданчиків, змагання у спортивних секціях і не тільки. Про досягнення у галузі дитячого дозвілля та спорту розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

«Для максимального залучення дітей до занять в гуртках організовано Ярмарок дитячого дозвілля у Палаці мистецтв. З метою популяризації здорового способу життя та залучення дітей до різноманітних спортивних секцій у спорткомплексі «Динамо» було організовано і проведено щорічний «Ярмарок спорту».

Активними учасниками у відзначенні 100-річного ювілею Пласту були львівські пластуни, учні навчальних закладів міста. У зустрічі взяли участь понад 2 тис. пластунів із восьми країн світу: України, Канади, США, Австралії, Аргентини, Польщі, Великобританії та Німеччини. Пласт народився у Львові, і мені дуже важливо, що ми активно підтримуємо цю та інші громадські організації.

Багато наших дітей було залучено як волонтери на Євро 2012», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту, у 2012 році облаштовано 48 дитячих майданчиків, з них 44 – дитячих. Здійснюються заходи для спостереження за технічним станом дитячих майданчиків. У 2012 році продовжено роботу над внесенням змін до схем розміщення дитячих та спортивних ігрових - було доповнено 116 новими земельними ділянками.

Минулого року у Львові відбувався Чемпіонат світу серед ветеранів важкої атлетики. З 14 до 22 вересня 2012 року у м. Львові проведено 28-й чоловічий та 19-й жіночий чемпіонат світу серед ветеранів важкої атлетики, що відбувався на стадіоні "Арена-Львів". Під час чемпіонату встановлено 10 рекордів світу серед жінок та 33 рекорди серед ветеранів-чоловіків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: