Шемчук відвідав “Світоч”

Сьогодні, 22 липня, голова обласної державної адміністрації  Віктор Шемчук відвідав ПАТ “Львівська кондитерська фабрика “Світоч”.

Під час робочої поїздки Віктор Шемчук ознайомився із роботою фабрики, оглянув цехи із виготовлення цукерок та інших солодощів.

«Приємно, що на фабриці дбають не лише про інновації, але й дотримуються тих рецептур, якими здавна славиться Львів», – зауважив голова ОДА.

Очільник Львівщини подякував за роботу керівництву компанії, за створені робочі місця та належний рівень оплати праці. Зокрема, із року в рік кількість молодих спеціалістів, котрі приходять працювати на “Світоч”, постійно зростає.

«Важливим є також і те, що на підприємстві дотримуються усіх екологічних норм», – сказав Віктор Шемчук.

Зазначимо, індекс промислової продукції виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів у Львівській області за січень – червень в порівнянні з відповідним періодом  2012 роком становить 105,5 %.

ПАТ “Львівська кондитерська фабрика “Світоч” є одним із основних підприємств харчової промисловості Львівської області. Зокрема, у 2012 році інвестиції в кондитерське виробництво склали близько 130 млн. грн. На фабриці збільшено потужності існуючого обладнання та введено нові лінії з виробництва.  У 2012 році «Світоч» відновив виробництво шоколадно-вафельних цукерок «Гулівер» та запропонував українським споживачам смачні новинки – вафлі «Артек» у нових смакових варіаціях та шоколадні плитки з горіхами і родзинками.

Довідка:

ПАТ “Львівська кондитерська фабрика “Світоч” забезпечує роботою 828 робітників із середньою заробітною платою 3 350 грн. на місяць (менеджмент – 4 900  грн., робітники -  3 040 грн.).  Обсяг виробництва підприємства у 2012 році склав 27, 9 тис. тон на суму 928 млн. грн., що становить 2,89% від загального обсягу реалізованої промислової продукції продукції (8,5% від обсягу реалізації галузі “Виробництво харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів”).

«Світоч» є одним із найбільших платників податків на Львівщині, сума сплачених податків та інших платежів у 2012 році становила понад 39,5 млн. грн.

Фінансовий стан підприємства стабільний, своєчасно проводяться розрахунки по обов’язкових платежах та виплати заробітної плати. Основним ринком збуту продукції є вітчизняний ринок.

Капітальні вкладення на розвиток та модернізацію підприємства у 2013 році заплановані у розмірі 36 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: