Якісне проведення ЄВРО 2012 дало поштовх для наступного розвитку міста, - мер

Успішне Євро-2012 у Львові. Про це розповів міський голова Львова Андрій Садовий, звітуючи під час сесійного засідання про роботу виконавчих органів влади у 2012 році. Мер також наголосив, що якісне проведення ЄВРО 2012 дало поштовх для розвитку міста.

«Ми отримали неоціненний досвід, прекрасні та надсучасні споруди, якими ми можемо гордитись. Це один з найкрасивіших у Європі стадіонів та аеропортів. Приємно, що збільшуються туристичні потоки і всі, хто прилітають до Львова перший раз, мають надзвичайно позитивні емоції. Таке хороше летовища мало яке місто європейське має. Приємно, що УЄФА максимально відзначило роботу міської влади. І Львів ставили у приклад для всіх інших міст, в яких проводився Чемпіонат», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у дні матчів львівський стадіон відвідало 100 тис гостей, а аеропорт прийняв понад 600 міжнародних та внутрішніх рейсів.

Загалом під час матчів ЄВРО 2012 Львів відвідало 150 тис гостей, 700 журналістів. За оцінкою експертів УЄФА робота 850 львівських волонтерів, команди ЄВРО 2012 та фан-зони визнана однією з кращих в Україні та Польщі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: