Жовківщину відвідав поет Бучківський. Фото

Іван Бучківський - поет і просвітянин на Жовківщині.

Сьогодні м.Жовкву відвідав один із найвідоміших серед інтелігенції Львівщини просвітянин, багаторічний голова районного товариства "Просвіта" Городоцького району та голова районного товариства "Просвіта" Самбірщини, політичний та просвітницький діяч, почесний член правління Львівського обласного товариства "Просвіта" , поет Іван Бучківський. Через декілька місяців пану Івану виповниться 90 років.

Проте його інтузіазму, планам на майбутнє та потужна екскурійна просвітницька діяльність може позаздрити кожен, адже все це додає снаги навіть тим, хто вперше бачить цього чудового красивого чоловіка.

Я мала честь показати пану Івану найкращі пам'ятки міста Жовкви, ми відвідали ряд храмів, поділилися досвідом з ведення роботи найпотужнішої громадської організації товариства "Просвіта", з якоювийшли в подальшому усі демократичні партії, а також обговорювали подальше існування товариства "Просвіти".

Зустріч відбулася також з головаою Жовківського районного осередку Михайлом Козаком та головами сільських рад району, про це повідомила Галина Фесюк.

жовква 3 жовква жовква-2

Джерело - "Моя Жовківщина"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: