Культурний Концерт - FREDDY MARX STREET

31 липня 2013 року у Львові у приміщенні кав'ярні "Меделін" (площа Коліївщини, 1) відбудеться другий у програмі Культурних Концертів - вечір від непосидючого мрійника Макса - Freddy Marx Street.
Всім уже відома історія про період коли Макс жив у Нью-Йорку. Менше відомо про його інші подорожі.
Відомо що музика його наче імпульси електроструму, що змушують м'язи скорочуватись, менше відомо, що кожна його пісня це окрема історія.
Музика, яка є результатом натхнення, не абстрактного, а пов'язаного з чиєюсь історією з життя, з щасливими випадковостями, з сміливістю самому управляти своєю долею.
Кажуть що музика Freddy Marx Street - американська музика, але ж ми знаємо що естетика цих мелодій і текстів нам близька і зрозуміла.
Довідка:Культурні Концерти - це театр музики. Повна акустика. Музиканти не просто грають свої пісні. Вони розповідають історії. Вони грають п’єсу. Вони малюють в нашій уяві картинки та цілі сцени. Будують мости і квартали. Вони підпускають нас, слухачів, до свого внутрішнього світу настільки близько, наскільки це можливо через музику. І це власне теж Культура. Музикант показує те, що хоче показати, бо йдеться не про душевний стриптиз, не про те, щоби висвітлити всі, навіть найгірші риси людини. А про те, що справжньому музиканту є що сказати. Потреба сказати і наявність того, про що казати – це і робить людину митцем.

koncert2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: