Львів відрізняється серед усіх міст України, - Садовий

Андрій Садовий розповів про роботу виконавчих органів мерії у 2012 році. Відтак, Рада заслухала питання «Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2012 рік». Наприкінці виступу мер подякував усім за роботу та закликав до подальшої якісної праці на благо громади міста.

«Хочу подякувати усім працівникам, хто щоденною працею творить сьогодення Львова. Дякую депутатам, хто активно долучався до роботи на користь громади міста Львова. Також хочу подякувати усім громадянам за терпеливість.

Львів відрізняється серед усіх міст України. Ті, хто вперше приїжджають до Львова зі Сходу, з Центру України, вони вражені атмосферою, чистотою та привітністю міста. У них виникає бажання приїжджати ще і ще.

На завершення хочу зацитувати мудрі слова, які говорив Митрополит Андрей Шептицький: «любіть всі своє, свого тримайтесь і про своє дбайте. Але уникайте ненависті, бо ненависть – почуття нехристиянське, стережіться між собою ненависті і роздору, злишньої партійності. Збирайте свої сили, бо сили розділені завжди будуть слабими. Те, що народ за своє спільне добро вважає, – обов’язком патріота є зберегти і примножити».

Дякую всім за працю», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: