Аварія поїзда в Іспанії: кількість жертв досягла 35 осіб, 200 поранені (Відео)

Кількість жертв катастрофи поїзда на північному заході Іспанії досягла 35 осіб, 200 отримали поранення.

Про це повідомляє агентство France Press з посиланням на офіційні дані.

Представники влади Галісії, на території якої сталася залізнична катастрофа, відзначають, що інформація про загиблих не є остаточною, жертв може виявитися значно більше.

Як повідомлялося раніше, на півночі-заході Іспанії, недалеко від міста Сантьяго-де-Компостелла - адміністративного центру Галісії, зійшов з рейок пасажирський поїзд.

За даними видання El Pais, імовірно, поїзд не вписався в крутий поворот. Разом з тим місцеві жителі повідомили, що в момент аварії чули вибух.

Повідомляється, що з рейок зійшли всі вагони, один з них повністю зруйнований. У момент катастрофи в складі перебували близько 240 пасажирів.

Тим часом Вести.ru повідомляють з посиланням на ІТАР-ТАРС, що з тринадцяти вагонів поїзда, що прямував за маршрутом Мадрид - Ферроль, шість перекинулися, в одному з них виникла пожежа.

На місці аварії працюють співробітники екстрених служб. Рух поїздів ділянці призупинено.

Пропонуємо відеозапис аварії швидкісного поїзда в Іспанії. Аварія, жертвами якої стали майже 80 людей, була знята однією з камер спостереження, встановлених на шляхах. На відеозаписі видно, що потяг зійшов з рейок на повороті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: