Ляшко: я буду Президентом України

Скандально відомий політик Олег Ляшко заявив про те, що збирається брати участь у президентських виборах 2015 року. Про це лідер Радикальної партії заявив в ефірі програми на львівському телебаченні.

У прямому ефірі ведучий задав народному депутату уточнююче питання, чи дійсно він буде кандидатом на президентських виборах. На це питання Ляшко відповів однозначно, звернувши увагу, що саме він стане президентом за результатами голосування, а в цьому йому допоможуть мільйони громадян, які його підтримають його на виборах. Крім усього іншого, політик зазначив, що йому також допоможе і Господь Бог.

Під час свого виступу позафракційний депутат ВР заявив про те, що єдино вірним шляхом розвитку української держави є не спроба обрати кандидата з тих політиків, хто встиг вже заплямувати свою репутацію, а радикальна зміна системи, яка на сьогоднішній день вже морально, організаційно і технічно застаріла .

Нагадаємо, що президентські вибори мають відбутися в 2015 році. Раніше на з'їзді опозиції єдиним кандидатом була обрана Юлія Тимошенко, яка перебуває в ув'язненні. Варто також відзначити, що від участі у виборах відмовився Володимир Литвин, обгрунтувавши це тим, що на сьогоднішній день у Віктора Януковича немає реальних конкурентів, пише "Хроніка.інфо"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: