На Львівщині за матеріалами СБУ засуджено львів’янина за анонімні телефонні погрози

Сихівським районним судом м.Львова до кримінальної відповідальності притягнуто громадянина України, який зателефонував до Управління СБУ у Львівській області представився «майором» і повідомив, що групою осіб у Львові нібито готується терористичний акт стосовно Президента України.

У червні ц.р. співробітники СБУ встановили та затримали аноніма, ним виявився 34-річний мешканець Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Правопорушник пояснив, що здійснив анонімний телефонний дзвінок з метою перевірити ефективність роботи правоохоронних органів. Реальних намірів та можливостей для реалізації протиправних дій він не мав, а діяв у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Стосовно «аноніма» слідчим відділом Управління СБУ за цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Вироком суду правопорушника визнано винним та призначено покарання у вигляді 2 років позбавлення волі із встановленням іспитового терміну 1 рік.

Прес-служба УСБУ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: