Слюсарчук вважає, що його справу сфальсифікувала СБУ

Андрій Слюсарчук, якого підозрюють у шахрайстві та незаконній лікарській діяльності, яка спричинила тяжкі тілесні ушкодження та смерть, під час перерви судового засідання розповів журналістам, що його справу сфабрикували в СБУ.

Про це повідомляє кореспондент Galnet.

«У своїй передачі «Ігри розуму» я відверто критикував владу. Я ніколи її не боявся. Сьогодні система може творити все що завгодно, і я чітко це розумів. Через те, що я мав певні претензії до влади, і показував це публічно, я потрапив у складну ситуацію», – розповів підозрюваний.

Він наголосив, що навідріз відмовився працювати на російські спецслужби, тому його почали переслідувати.

«Або ти працюєш на нас, або ми тебе дискредитуємо. От тоді почалися пошуки моделей мого знищення. Одною з таких моделей стала дискредитація моєї освіти. Це все було організовано спецслужбами України і Росії», – зауважив А.Слюсарчук.

Також він запевнив, що може підтвердити свої феноменальні здібності у будь-яких умовах.

«Дуже шкода, що суд відмовив мені у тому, щоб я в умовах цієї клітки продемонстрував, так звані психічні феномени. Як тільки я звільнюся з цього жаху, перше, що я зроблю – це продемонструю усі ті речі, які вмію. Вони стануть рекордами Гінеса, тому що будуть встановлені за межами України», – сказав А.Слюсарчук.

Нагадаємо, А.Слюсарчука підозрюють у протиправній лікарській діяльності, яка спричинила важкі травми та смерть його пацієнтів. Крім того, йому інкримінують порушення за ст. 358 Кримінального кодексу – підробка документів, а також за ст.190 «шахрайство».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: