У Академії Президента вручили дипломи магістрам державної служби

26 липня У Львівському регіональному інституті державного управління Національної академії державного управління при Президентові України вручили дипломи магістрам державної служби.

Львівську обласну раду на урочистостях з нагоди закінчення навчання представляв голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик.

Вітаючи випускників, Ярослав Качмарик побажав їм, щоб набуті фахові знання, ініціативність, наполегливість та відданість обраній справі стали складовою успіху в реалізації нових системних реформ, яких так потребує сьогодні Україна. "Серед службовців не так багато молоді, а владу потрібно омолоджувати. Лише спільними зусиллями ми зможемо проводити державну політику, яка відповідатиме об'єктивним потребам суспільного розвитку. Від зусиль кожного з нас залежить авторитет влади, яка має забезпечити високі стандарти життя громадян", - наголосив Ярослав Качмарик.

Вручаючи дипломи випускникам, директор інституту Володимир Загорський наголосив, що у 2013 році Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України посів перше місце серед 28 вишів України, які готують державних службовців і друге місце за кількістю випускників серед 5 інститутів Національної академії державного управління при Президентові України. У 2013 році в інституті вперше вручали магістрам дипломи за спеціальністю державне управління.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: