У Львові російськомовні молодики напали на агітаційний намет "Свободи"

Російськомовні молодики, перебуваючи напідпитку, спробували напасти на агітаційний намет Всеукраїнського об'єднання "Свобода". Націоналісти за допомоги перехожих впіймали хуліганів та передали їх правоохоронним органам. Про це 25 липня 2013 року повідомив керівник Галицької районної організації ВО "Свобода" Тарас Кравець.

Як розповів Тарас Кравець, сьогодні, близько 11:30 четверо молодих осіб в стані алкогольного сп'яніння намагалися перекинути агітаційний намет ВО "Свобода", що знаходився на просп. Свободи в середмісті. Але після втручання перехожих та небайдужих городян вони втекли.

"Опісля, близько 12:30, вони повернулися та знову намагалися напасти на агітаторів. Завдяки оперативному втручанню пересічних львів'яни та членства Галицького осередку ВО "Свобода" трьох хуліганів вдалося нейтралізувати та передати їх представникам правоохоронних органів, аби встановити особу правопорушників, причини прибуття до міста Львова та притягнути їх до передбаченої чинним законодавством відповідальности. Ще одного нападника зараз розшукує міліція", – зазначив свободівець.

Прес-служба Львівської міської організації ВО "Свобода"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: