У парку «Знесіння» щосуботи та щонеділі буде змога покататись на конях

Минулої неділі, 21 липня, в Регіональному ландшафтному парку «Знесіння» відбулось відкриття кінного маршруту. Акція розпочалась ефектною появою на асфальтовій алеї парку чотирьох  розкішних скакунів – Елегії, Феєрії, Музи та Мелодії. Тож відтепер щосуботи та щонеділі досвідчені інструктори та спеціально навчені скакуни радо чекатимуть львів’ян та гостей міста на чудову кінну екскурсію по Кайзервальду та обіцяють незабутні враження.

«Під час акції з нагоди відкриття кінних екскурсій ми змогли переконатись, що  наш задум є правильний. Охочих покататись на конях зібралось чимало – людей, мабуть, сто. Першими, звичайно, катались діти. Малят довго не прийшлось вмовляти сісти на коня, а потім доводилось прикласти чимало зусиль, щоб вмовити злізти з кобил. За дві години акції чотири коні зробили по двадцять невеликих кіл.

В парку «Знесіння» кінні маршрути планувались давно. Прекрасні краєвиди, чудова природа, ну де ще, як не тут,  чудово було б проїхатись на коні, хоча б на  годину – другу забувши про свої щоденні турботи?

За своїми буденними проблемами ми дуже часто забуваємо, що живемо поруч із прекрасним. Поєднання чудової природи та коней, на мою думку, це те, чого так не вистачає мешканцям Львова, які живуть у третьому тисячолітті», - каже менеджер Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Олена Тюріна.

«Маршрут буде пролягати від Чернечої гори, через Кайзерівську стежку і до озера на малому кар’єрі. Маршрут буде регулярним: спочатку він буде відбуватися в суботу-неділю. Фахівці з «Каретного двору» та чарівні коні будуть чекати на всіх охочих з 12.00 до 17.00 години на вулиці Чернеча Гора, що в парку «Знесіння», - де асфальтова алея зі скульптурами, на перетині з вул. Ніжинською, на роздоріжжі по дорозі у Шевченківський Гай», - розповів директор парку «Знесіння» Руслан Гречаник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: