Фонд Еберта запрошує до участі у ЄвроКампі

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні запрошує молодих лідерів віком до 30 років з Львівської, Івано-Франківської, Чернівецької та Волинської областей взяти участь у заході Camp for Europe «Цінності соціальної демократії та ефективної демократії: питання, які важливо розглянути напередодні Вільнюського Cаміту». Захід проходитиме у мальовничому місці біля Львова 11-14 серпня 2013 року.
Перспектива підписання Угоди про асоціацію, що є стратегічним рішенням українців і для українців, а також новим етапом розвитку відносин між ЄС і Україною, ставить питання "Що в себе включає «наближення до Європи»?" Чи це лише безвізовий режим, чи щось більше? Що означають широковживане поняття «європейські цінності»? Яким може бути наш внесок у процес євроінтеграції?
Ми будемо обговорювати тисячу і одне питання, які важливо розглянути напередодні Саміту. Якщо Ви хочете долучитися до дискусії, будь ласка, заповніть аплікаційну форму до 2 серпня 2013. Всі заявники будуть проінформовані про результати відбору 5 серпня.

Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні покриває всі витрати, пов’язані з участю у заході, окрім проїзду до та з місця проведення заходу у Львівській області, що є власним внеском учасника. Також зверніть увагу, участь в усіх 4 днях, тобто від початку до кінця заходу, є обов’язковою вимогою.

Аплікаційна форма буде доступна з 29.07.2013 на сайтах:

https://www.facebook.com/pages/FES-Ukraine/309261877544

http://www.fes.kiev.ua/new/wb/pages/camp-for-europe-lviv.php

Якщо у Вас виникають питання щодо участі у заході Camp for Europe, будь ласка, надсилайте його на е-мейл: [email protected] (контактна особа - Олена Davlikanova).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: