Матчі першого етапу чемпіонату Європи з футболу серед жіночих збірних

 З 1 до 8 серпня цього року у Львові відбудеться перший кваліфікаційний раунд чемпіонату Європи серед жіночих збірних команд до 17 років під егідою УЄФА сезону 2013/2014.

Змагання відбудуться на львівських стадіонах «Арена Львів» та «Україна». У турнірі візьмуть участь дівочі збірні команди України, Нідерландів, Словаччини та Фінляндії. Матч може відвідати кожен бажаючий, оскільки вхід на стадіон є безкоштовним.

«Це нові молоді змагання, які проходять у сьомий раз. Перші пройшли у 2007-2008 роках. У шести фіналах, які проходили три рази перемагала збірна Німеччини, двічі – Іспанія, і один раз здобула перемогу збірна Польщі. Цього року фінали будуть проходити у чотирьох містах Англії з 26 листопада по 8 грудня.

Перший кваліфікаційний раунд триватиме з 1 по 8 серпня, потім відбудеться другий етап, який триватиме із 20 вересня по 20 жовтня. Переможці другого раунду і команди, що по рейтингу кращі в Європі в даній віковій групі це: Німеччина, Іспанія, Франція і господар турніру – Англія зіграють між собою в кінці цього року в Англії.

У Львові відбудеться 6 матчів на двох стадіонах, це «Арена Львів» та «Україна», згідно із регламенту УЄФА ці стадіони відповідають стандартам європейського рівня. Збірна України гратиме кожен матч на «Арені Львів».

Сьогодні збірна України заїжджає до Львова і уже о 17 годині розпочне перше відкрите тренування на стадіоні СКА. Весь тренувальний збір команди України буде проходити саме на цьому стадіоні. А уже першого числа всі учасники цього турніру прибудуть до Львова і розпочнуть свої тренування згідно з графіком.

Оскільки місто Львів – це фартове місто для усіх збірних. Будемо вірити, що наші дівчата пройдуть цей етап, не підведуть своїх уболівальників і покажуть хороший результат. Надіємось, що Львів стане центром Західної України не тільки з чоловічого футболу, але й жіночого.

Наступного року на базі Університету фізичної культури плануємо створити футбольну жіночу команду і відтак будемо успішно розвивати жіночий футбол у Львові», - розповів Ярослав Грисьо, голова федерації футболу Львівської області.

 

Розклад матчів першого кваліфікаційного раунду ЧЄ-2013/14

 

2 серпня

16:00 Фінляндія WU17 – Словаччина WU17 (стадіон «Україна»)

18:00 Нідерланди WU17 – Україна WU17 (стадіон «Арена Львів»)

 

4 серпня

16:00 Нідерланди WU17 – Словаччина WU17 (стадіон «Україна»)

18:00 Україна WU17 – Фінляндія WU17 (стадіон «Арена Львів»)

 

7 серпня

18:00 Фінляндія WU17 – Нідерланди WU17 (стадіон «Україна»)

18:00 Словаччина WU17 – Україна WU17 (стадіон «Арена Львів»).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: