Правоохоронці затримали вбивцю жінки, тіло якої знайшли в одній із квартир у Львові

До правоохоронців Галицького райвідділу міліції, 20 липня, звернулась жінка і повідомила, що вже тиждень не може додзвонитись до своєї подруги. Коли міліціонери  приїхали до помешкання, яке винаймала 30-річна жінка – у квартирі знайшли її труп.

 На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У квартирі, яку впродовж двох років винаймала жінка вони побачили її труп. Померла лежала зі зв’язаними руками, тіло її вже розкладалося. Експерти встановили, що у квартирі труп пролежав близько тижня.

 Правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві 30—річної жінки. Ним виявився 24-річний мешканець Пустомитівського району. Як розповів зловмисник із жінкою він познайомився через всесвітню мережу Інтернет, вона погодилась надати йому послуги інтимного характеру.

 «Молодик домовився про ціну 500 гривень. Коли закінчилося їхнє «побачення», яке тривало більше ніж годину, то жінка сказала заплатити йому більшу суму. Це  дуже розлютило його», - розповідає Павло Гарасим, заступник начальника Львівського міського управління міліції.

 Хлопець зв’язав жінці руки, вдарив її попільничкою по голові та забравши два  мобільні телефони, гроші і  ноутбук, втік з місця скоєння злочину.

 Зловмисник в усьому зізнався. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Ведеться слідство.

 ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: