Романів покаталась Сокальським районом

Заступник голови Львівської ОДА Ірина Романів в рамках перебування у Сокальському районі відвідала важливі соціальні об’єкти.

Зокрема, заступник голови Львівської облдержадміністрації оглянула незавершене будівництво середньої загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня, до складу якого входять дві  дошкільні групи і фельдшерсько акушерський пункт.

«В селі є гостра потреба в добудові цього закладу, – сказала І.Романів. – Унікальність цього об’єкту в тому, що це вирішення гуманітарного навантаження на село. Незавершене будівництво соціальних об’єктів у області – на контролі облдержадміністрації», – зазначила Ірина Романів.

Також заступник очільника області оглянула комунальний заклад “Сокальська центральна районна лікарня”, у якій 430 ліжко-місць, відвідала Великомостівську поліклініку, в якій обслуговують 20632 мешканця та лікарню в м. Великі Мости. Оглянула І.Романів також незавершене будівництво садочка в с.Сілець.

«Це одне із найбільших селищ у Сокальському районі, то ж введення в експлуатацію закладу дитячої дошкільної освіти тут вкрай необхідно», – наголосила І.Романів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: