У Львові скоєно напад на керівника ГО «Ідея Нації»

26 липня 2013 року о 18:45 було скоєно напад на громадсько-політичного діяча, Голову Проводу ГО «Ідея Нації» Остапа Стахіва. Нападник з образливими антиукраїнськими гаслами напав на Остапа Стахіва, коли він повертався до дому, та завдав йому цілеспрямований удар в область шиї(удар було зроблено професійно, спеціалісти говорять, що такі удари у східних єдиноборствах завдаються для зупинки серця), але завдячуючи швидкій реакції удар не відбувся акцентованим. Після чого нападник почав тікати та намагався заскочити у чужий автомобіль, а коли йому це не вдалося, він забіг в один із дворів і втік у невідомому напрямі.

На місце події прибули правоохоронні органи(про що їх було оперативно повідомлено), які щоправда зловмисника не знайшли. В даний момент ведуться слідчі дії.

Додамо також, що за день до цього інциденту приблизно в цей самий час і в цьому самому місці невідома особа із антиукраїнською лайкою намагалася прорватися до Остапа Стахіва, але у зв’язку з тим, що керівник ГО «Ідея Нації» був із побратимами цього не вдалося зробити.

Нагадаємо, що сьогодні Окружний адміністративний суд розглядав питання про заборону проведення заходів для антифашистського комітету, який 27 липня  2013 року готує проведення провокацій у місті Львові.

ГО «Ідея Нації» розцінює напад на Остапа Стахіва – як чергову істерію зі сторони антиукраїнських сил, які всіляко намагаються будь яким чином залякати, або зашкодити розвиткові українських громадських рухів.

Прес-служба ГО «Ідея Нації»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: