У Львові помолились за жертв Скнилівської трагедії

Львів пам’ятає. Сьогодні у місті державний прапор з траурними стрічками – місто вшановує жертв Скнилівської трагедії. У каплиці всіх Святих українського народу відбувся молебень, присвячений 11 річниці Скнилівської трагедії. До молитви долучився і міський голова Львова Андрій Садовий.

«Сьогодні виповнюється 11 років з дня Скнилівської трагедії. Львів у траурі. В цей день у Львові загинуло 77 львів’ян — це велика втрата для міста. Я молю Господа Бога, щоб він назавжди тримав Львів під своєю опікую», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 27 липня 2002 року сталася страшна трагедія – авіакатастрофа на Скнилівському летовищі. 77 загиблих. Понад 100 поранених.

З нагоди 11-тої річниці пам’яті жертв авіакатастрофи, що сталась на військовому летовищі «Скнилів» 27 липня 2002 року, згідно з розпорядженням міського голови, цього року з бюджету міста 28 осіб отримають допомоги. Зокрема: одна особа, яка потребує реабілітації та лікування, одержить допомогу в розмірі 10 тис. грн та 27 осіб - членів сімей загиблих, які потребують лікування, оздоровлення, вирішення питань соціально-побутового характеру, отримають по 2,5 тис. грн. Загалом виплату буде проведено на суму 77,5 тис. грн.

Нагадаємо, у 2012 році виплата проводилась так:

-           2 особам по 10 тис. грн. на реабілітацію та лікування

-           27 особам по 2 тис. грн. на вирішення соціально-побутових проблем та оздоровлення.

Загальна сума виплати становила – 74 тис.грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: