На чемпіонаті Європи з авіамодельного спорту переміг львів’янин (Відео)

Пласт 4

У місті Пазардзіку, що в Болгарії, відбувся етап континентального чемпіонату Європи з авіамодельного спорту, в якому брала участь і наша збірна.

Зокрема, до національної команди ввійшов мешканець Львова Андрій Стефанчук, який є вихованцем Львівського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді. Його виступ виявився переможним.

У непоступливій боротьбі серед гумомоторних проектів класу F1B Стефанчук завоював золоті нагороди в індивідуальному заліку. При цьому львів'янин випередив фаворитів континентальної першості і водночас господарів чемпіонату – болгар, а також росіян, здобувши першу позицію в змаганнях юніорів.

Зазначимо, що Андрій Стефанчук також переміг на кубку «Співдружності» Білоруської федерації авіаційного спорту у столиці та на світовому чемпіонаті на кубку Антонова. Ці змагання відбувалися цьогоріч 19-21 липня. Львів'янин виборов перші позиції у класі 1АВС та F-1-B відповідно.

Додамо, Андрій Стефанчук чотири рази ставав переможцем змагань з авіамодельного спорту на Львівщині. Ще двічі юний чемпіон вигравав всеукраїнські змагання (2010-2011 роки). Також Стефанчукові підкорилась першість планети в командному заліку у 2010 році та чемпіонство Європи в командному заліку у 2011 році. Того ж року молодий львів'яний здобув звання абсолютного чемпіона Старого континенту в особистому заліку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: