У Львові відбувся 100-метровий забіг на шпильках (Фото та відео)

Акцію провели в рамках «Всеукраїнського забігу на шпильках», який також триває в Одесі, Києві та Донецьку. У Львові перемогла учасниця, що пробігла за 16 секунд.

Переможниця змагатиметься у фіналі з учасницями з трьох інших міст України. Хто виграє, поїде додому на новенькому автомобілі, а також зі статусом найшвидшої модниці в Україні.

Хоча організатори зазначали, що участь можуть брати лише дівчата віком від 18 років, на забіг, який проводили поблизу ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» прийшли і чоловіки, але бігли лише заради розваги.

Дівчина, якій вдалось пробігти 100 метрів на каблуках за 16 секунд – львів’янка Наталя Діжак. Розповідає, що раніше займалась легкою атлетикою та баскетболом. Зізнається також, що отримані за участь гроші витратить на взуття з ще вищими підборами, а для перемоги в фіналі бігатиме щоранку за маршрутками.

Перед початком змагання кожній учасниці виміряли довжину шпильки. Вона мала бути вищою за 9 сантиметрів. Згодом через це почалась суперечка, оскільки дівчата, які пробігли пізніше, стверджували, що учасниці після вимірювань перевзувались в інше взуття.

Вкінці забігу фіналістки отримали подарунки від організаторів.

shpylka2 shpylka3 shpylka4 shpylka5

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: