А. Садовий:«Казначейство блокує кошти міста на ремонт доріг у співпраці з ЄБРР»

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, казначейство блокує кошти, які місто скерувало на ремонт доріг у співпраці є ЄБРР. Йдеться про ділянки вулиць Городоцької, Бандери-Коперника, Замарстинівської, Хмельницького.

«Скоро минає місяць, як в казначействі лежить надзвичайно велика сума – 27 млн грн., це співфінансування міста по роботах, які виконуються за кошти Європейського банку. Якщо ми цього не зробимо, то ЄБРР не дає кошти на ремонти. Тобто, може дійти до колапсу. Я це питання постійно озвучую перед казначейством області, я по цьому питанню говорив з п.Харченком, керівником казначейства держави. Поки ці кошти не проплачені. Це є біда», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Окрім того, за словами Андрія Садового, через непроплати казначейства у серпні можуть виникнути проблеми з зарплатами. «Це надзвичайно складна ситуація. Такого з часів незалежності ще не було. Буду робити все можливе, щоб зарплати були. Але це надзусилля. Замість того, щоб працювати, треба займатися вирішенням проблеми штучної», - наголосив міський голова Андрій Садовий.

За інформацією департаменту фінансової політики ЛМР, на сьогодні, 29 липня казначейство не проплатило за рахунками Львівської міської ради 50,9 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: