У львівській виправної колонії затримано рекордну партію таблеток, що, ймовірно, містять наркотичну речовину (Фото)

30 липня 2013 року у Львівській виправній колонії (№ 48) припинено спробу доставити до зони, що охороняється великої партії заборонених предметів :

під час догляду передачі від громадянки А. до засудженого К., молодший інспектор відділу нагляду і безпеки звернула увагу на наявність в передачі продуктів, котрі потребують термічної обробки та недозволені до передавання засудженим, а саме пельменів. Володіючи оперативною інформацією про можливі наміри передати в замаскованому вигляді заборонених предметів, працівниця установи приступила до огляду і розрізавши перший же пельмень виявила в ньому таблетку овальної форми білого кольору з маркуванням «В-8». Після огляду усіх пельменів, що були в передачі, всього виявлено 36 (тридцять шість) таких же таблеток.

За зовнішнім виглядом, кольором та маркуванням можна зробити попередній висновок, що вилучені таблетки містять синтетичний сильнодіючий наркотичний засіб «субітекс».

Слід відзначити, що вказане вилучення за кількістю таблеток, їх вартістю на «чорному ринку», а це майже 50 тис. грн., та приблизною кількістю «доз», на які можна було їх розділити (майже 500) є рекордним для установ виконання покарань Львівщини, мабуть, за останні 10 – 15 років.

Громадянку А. затримано. На місце події прибула слідчо-оперативна група Сихівського РВ ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області.

Для інформування громадськості до установи було запрошено представників засобів масової інформації (телеканали «24 канал новин» та «НТН»).

Прес – служба управління ДПтС України у Львівській області

narkota1 narkota2 narkota3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: