Садовий має переїхати до лютого 2014 року (фото)

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною Кіт-Садовою запросили журналістів оглянути придбаний будинок на вул. Стрілецькій,1.

«Поза тим, що я працюю міським головою, я ще й батько великої родини. У нас з Катериною є п’ятеро дітей, ще мої батьки, батьки Катерини. Це є та відповідальність, яку я з гордістю повинен виконувати.

Коли ми одружилися, то я запросив Катерину у помешкання, де я жив, яке я винаймав – на вул.Тарнавського. Там було дві кімнати, там ми почали жити. І коли ми чекали поповнення в родині, то постало питання, що нам потрібна квартира, щоб ми мали свій куточок. Тоді ми купили квартиру на вул.Рудницького, де ми живемо і зараз. Я собі там запланував з самого початку, що там буде вітальня, спальня і робочий кабінет. Іван народився, Тадей народився, Михайлик народився і плани довелось міняти, бо дітям треба ліжка, щоб вони нормально спали. Зараз старші діти ходять в школу, вони мають мати свій робочий стіл.

І минулого року ми озвучили публічну інформацію, що ми хочемо придбати будинок. Для цього Катерина продала частину акцій нашої спільної власності, ми отримали 3 млн грн від продажу і почались пошуки будинку. Достатньо багато подивились варіантів по місту. Було багато пропозицій по області, біля Львова. Але коли є малі діти і їх треба возити на гуртки, то це не зовсім комфортно. Цей будинок ми приглянули на початку минулого року. Я знаю Романа, який  його будував, він один з лідерів студентського руху у Львові. Це, можливо, було однією з причин, що ми зупинились на цьому варіанті. У них багатодітна сімя, четверо дітей.

Тут тільки є голі стіни, ще треба попрацювати. За умовами угоди, ми повинні свою квартиру звільнити до лютого 2014 року», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Нагадаємо, будинок придбано в обмін на існуючу квартиру, де зараз мешкає міський голова на вул. Рудницького, та доплату. Загальна вартість недобудованого будинку складає 3,896 млн грн (з них: 1,396 млн грн – вартість квартири на вул. Рудницького; 2,5 млн грн – сума доплати). Відповідно до умов купівлі, міський голова зобов’язаний звільнити існуючу квартиру до лютого 2014 року.

Загальна площа будинку складає – 695 кв. м. (в тому числі житлова площа – 234 кв. м). Будинок має 3 поверхи: перший цокольний поверх (розміщений гараж на 2 авто та господарські приміщення), на другому та третьому – житлові приміщення. Будинок перебуває на стадії незавершеного будівництва. Ступінь готовності будинку – 52%

У будинку будуть жити 2 сім’ї: міський голова з дружиною та п’ятьма дітьми, а також батьки Катерини. Загалом 9 людей.

Нагадаємо, минулого року Катерина Кіт-Садова продала частину акцій ПрАТ «ТРК «Люкс» за 3 млн грн з метою купівлі будинку.

Міський голова має 5 дітей. Сьогодні він мешкає на вул. Рудницького, у трикімнатній квартирі.

 sadikus2 sadikus3 sadikus4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: