Садовий наклав вето на ухвалу про відкриття магазинів на зупинках

Мер Львова Андрій Садовий вирішив заборонити ухвалу депутатів міськради про впорядкування зупинок громадського транспорту і відкриття на них магазинів.

Про це він повідомив журналістам сьогодні, 30 липня.

Садовий вважає, що обіцяні депутатами "соціальні" зупинки не відрізнятимуться від тих кіосків, які зараз стоять поблизу місць очікування на транспорт і продають алкоголь та сигарети.

За словами міського голови, одна фірма не може забрати собі 30 місць під зупинки:

"Яка логіка – тому що це є друзі і знайомі того чи іншого депутата і вони повинні мати пріоритет? Ні, ніколи на це не погоджуся. Є чітка позиція Державтоінспекції – заборонено робити магазини на зупинках. Це безпека людей".

Нагадаємо, на сесії міськради 18 липня депутати прийняли ухвалу про впорядкування 28 зупинок громадського транспорту. За відповідне рішення проголосувало 56 народних обранців.

Відповідно до ухвали, на зупинках громадського транспорту повинні бути вбудовані тимчасові споруди. Зокрема, приватному підприємству "Вперед" надали місця для побудови зупиночних комплексів підвищеного комфорту. Підприємство має отримати відповідні погодження з відділом ДАІ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області та облаштувати заїзні кишені.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: