"Свобода" виправдалась за поведінку у Раві-Руській

Позачергову сесію Рава-Руської міської ради було скликано з порушенням регламенту та законодавства

Позачергову сесію Рава-Руської міської ради Жовківського району було скликано із порушенням регламенту міської ради та законодавства. Про це заявив голова фракції ВО «Свобода» в Рава-Руській міській раді Микола Зінько.

За словами голови фракції, міський голова Рави-Руської Ірина Верещук порушила законодавство та регламент ради, терміново скликавши сесію 30 липня, при цьому депутатів належно не поінформували про скликання сесії, а також не надали проектів рішень. «Звичайно, сесія, скликана з порушенням законодавства і регламенту міської ради, не може вважатися легітимною, тому фракція ВО «Свобода» не взяла в ній участі», - зазначив Микола Зінько.

За його словами, фракція не буде відбілювати свого колишнього однопартійця Любомира Кашубу, котрого рішенням політради ВО «Свобода» було виключено з лав партії. «Однак це не означає, що ми погодимося на порушення регламенту та законодавства і братимемо участь в нелегітимній сесії. Тим більше, що на ній депутатам належить ухвалити важливі рішення», - наголошує  свободівець.

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: