На фотовиставці закликатимуть відповідально ставитись до тварин

У Львові відкриється виставка, присвячена проблемам безпритульних котів та собак. Фотовиставка «Чотири лапи» має на меті закликати людей відповідально ставитись до тих, кого  приручили. Відкриття відбудеться сьогодні в Палаці мистецтв на вул. Коперника, 17. Триватиме до 18 серпня. Вхід вільний. На виставці буде можливість зробити благодійний внесок на стерилізацію тварин і відкриття в місті спеціального центру стерилізації.

«Ми закликаємо людей не викидати чотирилапих на вулицю. Більшість безпритульних тварин опинилися на вулиці по вині своїх безвідповідальних господарів. Дорослих тварин слід стерилізувати, щоб потім не викидати на вулицю новонароджених», - пояснила представник Західноукраїнського товариства захисту тварин Марина Путіліна.

На виставці представлені фотографії тварин, яких вже немає, тварин, підібраних  з вулиць та врятованих, а також щасливих тварин, яких не викидали на вулицю. Авторами є професійні фотографи і волонтери Товариства захисту тварин, зокрема Анна Шабаковська, Юстина Занько, Роман Барабах, Володимир Гриневич, Олексій Дуванов, Олена Пліщенко, Юрій Шипунов.

«Свого часу я побачила чудові роботи нашого волонтера, виконані в стилі «печворк». Ми їх також представимо на виставці. А з ЛКП «ЛЕВ» ми співпрацюємо кілька років, вони теж допомогли нам під час роботи над виставкою», - додала Марина Путіліна.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: