На Львівщині штрафують активістів, які перекривали трасу, вимагаючи ремонту

Ініціатор акту непокори у Ходорові на Львівщині, голова ГО «Ідея і чин» Роман Сметанський, розповів «Погляду», що трьох людей, які брали участь 11 липня у перекритті траси Стрий-Тернопіль, вимагаючи її негайного ремонту, оштрафували на 51 грн. кожного, склавши на них протокол про адміністративне порушення. 

За яким принципом вибирали людей і чому представник ДАІ та дільничний інспектор приїздили до дому до мітингувальників і там складали протокол не зрозуміло. Керівництво ж місцевого райвідділу міліції та ДАІ уникають спілкування з Романом Сметанським щоб пролити світло на цю ситуацію. Люди, щоб уникнути проблем надалі штрафи оплатили.

Принагідно кореспондент «Погляду» поцікавився у Романа Сметанського, чи ремонтують дорогу у Ходорові після перекриття та запевнень міського голови.

«На сьогодні нічого не робиться. Одразу після акції фреза у деяких місцях повирізала ями і все. Якщо до 10 серпня не заасфальтують 3,5 км дороги М12 траси Стрий-Тернопіль, що проходить через центр Ходорова, а саме вулиці Стрийську, Шевченка, Тарнавського, ми підніматимемо знову людей. І на цей раз до нас готові долучитися інші громадські організації та самі місцеві мешканці, які доведені до відчаю жахливим станом дороги, що несе небезпеку, як водіям так і пішоходам», - заявив Роман Сметанський.

Нагадаємо, що у Ходорові на Львівщині місцеві мешканці 11 липня, о 10.00 год. перекрили трасу Стрий-Тернопіль, вимагаючи її негайного ремонту. Тоді більше сотні городян зібралися на переході вул. Стрийської біля храму Святих Володимира і Ольги. Акція тривала годину. Люди розійшлися після гарантій ремонту, які прозвучали з вуст міського голови О.Коцовського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: