У Львівському палаці мистецтв відкриється виставка народного художника України Володимира Слєпченка

1 серпня у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття персональної  виставки народного художника України Володимира Слєпченка.

Головним проектом виставки є галерея портретів Великих українців «Обрані часом», яка постійно поповнюється видатними  особистостями і перебуває в перманентному розвитку.

Це портрети у авторській техніці Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Василя Стуса, В’ячеслава Чорновола, Богдана Ступки, Бориса Возницького, Андрея  Шептицького, Степана Бандери та інших.

Серія портретів виконана  в авторській експериментальній живописній манері – «арт-лайн» або мистецтво лінії. Це написання твору засобами паралельних  кольорових ліній, смужок, стрічок, прямокутників, з яких складається задуманий автором образ.

Початок  о 16:00 годині.

Довідка:

Володимир Слєпченко народився 13 листопада 1947 р. в м.Олексіївка Бєлгородської області в родині вчителя  і художника. 

У 1968 р. закінчив живописне відділення Іванівського художнього училища. У 1981 р. закінчив факультет графіки у Львівському поліграфічному інституті ім. Івана Федорова. Свій творчий шлях починав у Львові персональною виставкою у 1981 році.
Живописець, графік, монументаліст, майстер психологічного портрету. Працює в мистецькому напрямі романтичного символізму, винайшов свою авторську техніку, заснував власну манеру «арт-лайн». Учасник численних обласних, республіканських і міжнародних виставок. Лауреат багатьох республіканських та міжнародних  премій.

Живописні та графічні твори Володимира Слєпченка знаходяться в музеях, галереях та приватних колекціях України і багатьох країн світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: